Beszélgetés
Dr. Tilesch György
AI Szakértővel

Vajon átveszik e a robotok a hatalmat az emberiség felett? A kérdés eddig csak SCI FI filmekben vetődött fel, pedig igazán aktuális.

 

Dr. Tilesch György könyve a témában néhány héttel ezelőtt jelent meg Magyarországon. Erről és még sok más érdekes, mesterséges intelligenciával kapcsolatos témáról beszélgetünk zoom-on.

DR. TILESCH GYÖRGY a PHI Institute for Augmented Intelligence alapító elnöke. Szakterülete a mesterséges intelligencia által jelentett stratégiai, etikai, társadalmi, mun!kaerőpiaci, irányelv-alkotási és kormányzati kihívások. Vállalatvezetőként, globális innovációs és MI-szakértőként a Szilícium-völgyben él. Számos szektorban dolgozott már a világ vezetőivel a világ minden kontinensén (Microsoft, EU, Fehér Ház, Világgazdasági Fórum, Ipsos, Club de Madrid, nemzeti kormányok). Tanácsadói és közvetítői munkát végez a transzatlanti MI szövetségesi partnerség keretében. A Harvard Innovációs Labor Experfy MI-tehetségmenedzsment platformjának tanácsadó testületi tagja, a Neumann Társaság MI Nagykövete.

A workshop zoom on lesz,
vasárnap, május 23. 9:30 am (PTS)

A beszélgetés moderátora Zsédely Timea
 

Regisztráció: 

info@hungarianschool.org